نوشته شده توسط : ادمین

سقوط از عرش به فرش؛ رونالدو به تیم رزرو منچستریونایتد رفت
خرداد: رونالدو پس از اخراج از منچستریونایتد به تمرینات تیم رزرو شیاطین سرخ رسید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ چهارشنبه در یکی از مهمترین دیدارهای هفته لیگ برتر، منچستریونایتد در اولدترافورد با ارائه یک بازی مقتدرانه مقابل تاتنهام به برتری 2 بر صفر رسید.

در این بازی رونالدو نیمکت‌نشین محض بود و حتی نتوانست دقایق پایانی بازی نیز وارد میدان شود.

تصمیم سرمربی منچستریونایتد و عدم فرستادن رونالدو باعث عصبانیت این بازیکن شد. کریستیانو در دقیقه 89 و بدون اینکه مسابقه به پایان برسد به رختکن رفت و با برداشتن وسایلش به خانه بازگشت. این تصمیم ستاره پرتغالی باعث شد تا تن‌هاگ او را از حضور در تمرینات اصلی منچستریونایتد حذف کند و این بازیکن مجبور شود برای تمرین به تیم رزرو و زیر 21 ساله‌های منچستریونایتد برود.

مقالات دیگر: قالیشویی غرب تهران

با اینکه رونالدو پس از این اتفاق با انتشار یک پست اینستاگرامی از همه عذرخواهی کرد ولی او در بازی فرداشب منچستریونایتد مقابل چلسی جایی در ترکیب نخواهد داشت. برخی نیز مدعی هستند که حضور او در بازی پنج‌شنبه مقابل شریف‌ مولداوی در لیگ اروپا نیز در هاله‌ای از ابهام است.

کریستیانو رونالدو که اجازه حضور در تمرینات منچستریونایتد را نداشت مجبور شد به جمع زیر 21‌ساله‌های شیاطین سرخ اضافه شود. با این حال در آنجا نیز در کنار بقیه تمرین نکرد و به تمرینات انفرادی خود زیر نظر مربی‌ها پرداخت.

ستاره بزرگ دنیای فوتبال امیدوار است با بخشش سرمربی منچستریونایتد دوباره به ترکیب اصلی تیم بازگردد و بتواند در بازی پنج‌شنبه در لیگ اروپا برای شیاطین سرخ بازی کند.

مقالات دیگر : خریدار فرش پازیریک



:: بازدید از این مطلب : 117
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 29 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ادمین

شناسنامه دار نبودن فرش خراسان رضوی ارزیابی تجارت
مشهد-ایرنا- رییس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: شناسنامه دار نبودن فرش دستباف این استان ارزیابی صادرات و رسیدن به یک آمار متقن در این زمینه را دشوار کرده است.

مهدی کلالی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فرش دستباف فاقد شناسنامه باعث می شود که وضعیت تولیدکننده و تاجر صادرکننده آن یا این که این فرش از خراسان رضوی صادر شده یا صادرات آن از استان دیگری انجام گرفته است چندان مشخص نباشد و نتوان کمیت و کیفیت آن را بررسی کرد.

وی متولی برنامه ریزی برای شناسنامه دار کردن فرشهای ایرانی را مرکز ملی فرش ایران دانست و گفت: سایر دستگاههای اجرایی مرتبط و تشکلهای مربوطه نیز همکاری و همراهی خواهند کرد تا کارگاه های تولیدی مکلف به درج شناسنامه برای فرش شوند.

رییس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: زمانی که فرشی شناسنامه دار شود وضعیت تولید آن اعم از محل کارگاه، درجه کیفیت مواد اولیه، رج شمار و بسیاری از موارد آن مشخص و در شناسنامه درج می شود و مورد تایید دستگاه های نظارتی قرار می گیرد لذا مصرف کننده با اطمینان خاطر می تواند فرش مورد نظر خود را خریداری کند.

مقالات دیگر: خریدار قالیچه

کلالی افزود: براساس تحقیقات میدانی انجام گرفته، بیش از ۵۰ درصد از تولیدات فرش خراسان رضوی به خارج از کشور صادر می شود اما برخی از بازرگانان استان صادرکننده نیستند و با ارتباطاتی که در تهران و تبریز دارند صادرات فرش را به تاجران آن شهرها یا برخی عمده فروشان واگذار می کنند.

وی اضافه کرد: عمده بازارهای هدف صادراتی فرش استان کشورهای حوزه خلیج فارس، لبنان، الجزایر و کشورهای آمریکای جنوبی هستند و کشورهای همسایه شرقی خراسان رضوی که خود تولیدکننده فرش هستند فرش خراسان رضوی در آن کشورها بازاری ندارد.

رییس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: بنا به اظهارات برخی از بازرگانان افغان، میزانی از صادرات فرش خراسان رضوی را آنان به نام فرش ایران انجام می دهند یا بازارهایی در کشور پاکستان وجود دارد که فرشهای ایرانی را صادر می کنند.

کلالی به ارایه گزارشی از عملکرد ۶ ماهه این اداره پرداخت و گفت: در این مدت ۲۴ فقره پروانه تولید کارگاهی، متمرکز و غیرمتمرکز در خراسان رضوی صادر شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۹ درصد افزایش داشته است.

مقالات دیگر: قالیشویی جنوب تهران

وی ادامه داد: در این مدت ۳۶ فقره کارت قالیبافی صادر و ۷۷۸ فقره کارت شناسایی قالیبافی و دیگر مشاغل مرتبط با فرش دستباف تمدید شده است و شرکتهای تعاونی روستایی و شهری فرش دستباف خراسان رضوی هزار و ۶۷۴ فقره کارت قالیبافی را صادر یا تمدید کرده اند.

او اضافه کرد: سرانه تولید فرش دستباف در خراسان رضوی طی ۶ ماهه نخست امسال ۶ مترمربع بوده و در این مدت ۲ هزار و ۴۰۰ نفر- ساعت دوره آموزشی برای قالی بافان برگزار شده است.



:: بازدید از این مطلب : 132
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ادمین

استاندار خراسان‌شمالی بر همکاری دستگاه‌ها در توسعه صنعت فرش تاکید کرد
استاندار خراسان‌شمالی بر همکاری دستگاه‌ها در توسعه صنعت فرش تاکید کرد
بجنورد- ایرنا- استاندار خراسان شمالی گفت: تمامی دستگاه‌های متولی نسبت به پیشرفت صنعت فرش استان ملزم به همکاری هستند و باید پای کار باشند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا حسین نژاد روز شنبه در کارگروه توسعه صنعت فرش خراسان شمالی اظهار داشت: توسعه صنعت فرش موجب احیای این هنر اصیل، ایجاد اشتغال، افزایش تولید داخلی با توجیه اقتصادی مناسب می شود و باید در این زمینه تحرک بیشتری انجام داد.

وی افزود: با پیگیری ها و نظراتی که در کارگروه فرش استان ارایه می شود در راستای کمک به پیشرفت این صنعت باید استفاده کرد.

نماینده عالی دولت در خراسان شمالی ادامه داد: مسوولان ایده و راهکارهای جدید را ارایه دهند و به اقدامات گذشته بسنده نکنند.

وی خاطرنشان کرد: مسوولان در پرداخت تسهیلات به بافندگان کوشا باشند و پیگیر هزینه کرد این تسهیلات در صنعت فرش باشند.

حسین نژاد در ادامه به جایگاه صنعت فرش در کشور به ویژه در خراسان شمالی اشاره کرد و گفت: باید در این زمینه اقدامات بسیار کاربردی انجام شود و این هنر جایگاه خود را در آموزش و پرورش پیدا کند و بعنوان رشته تحصیلی به دانش‌آموزان آموزش داده شود.

واکاوی مشکلات حوزه فرش 

مقالات دیگر: خریدار فرش قشقائی

سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری خراسان شمالی در ادامه این نشست گفت: مدیران و مسوولانی که در حوزه فرش استان فعالیت می کنند باید مشکلات این حوزه را واکاوی و به دبیرخانه ارایه دهند.

ناصر فخر موحدی افزود: مسوولان مربوطه افرادی را که در این حوزه از تسهیلات کم بهره استفاده می کنند را شناسایی و در سامانه رصد ثبت کنند.

خراسان شمالی هم اکنون با دارا بودن یکهزار دار قالی بافی، ۶۰ هزار قالیباف که ۲۶ هزار نفر آن به صورت مستمر فعالیت و مابقی فصلی در مناطق مختلف شهری و روستایی فعال هستند و این استان با تولید و صادرات بیش از صدها هزار متر مربع یکی از مراکز گمنام اما مهم تولید کننده فرش دستباف و دیگر دستبافته های داری است.

از مزیت های تولیدات استان تنوع محصولات می باشد به صورتی که با توجه به سکونت و همنشینی اقوام کرد، ترک، ترکمن، بلوچ و تات و گوناگونی دست بافته های آنان، استان دارای مجموعه ای از محصولات با نوع ترکیب بندی در طرح و نقش،‌ تولید، مصالح و ابزار است.

خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در روستاها سکونت دارند.



:: بازدید از این مطلب : 135
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 24 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ادمین

ماهانه ۴ هزار و ۴۰۰ مترمربع فرش در خراسان‌شمالی بافته می‌شود
بجنورد- ایرنا- رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی گفت: ۲۷ هزار بافنده فعال در استان ماهانه چهار هزار و ۴۰۰ متر مربع فرش می بافند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین حاجی بگلو روز شنبه در کارگروه فرش خراسان شمالی اظهارداشت: در مجموع هشت اتحادیه صنفی، ۱۱ شرکت تعاونی فعال فرش دستباف و یک تشکل مردم نهاد به عنوان کانون فرش دستباف در استان فعالیت می کنند.

وی تصریح کرد: در مجموع ماهانه در استان فرش تمام ابریشم ۲۰۰ متر مربع، ظریف کرک و ابریشم ۳۰۰ متر مربع، فرش تجاری(۲۵ تا ۴۰ رج) یکهزار و ۵۰۰ متر مربع، درشت بافت ۲ هزار متر مربع، گبه ۳۰۰ متر مربع و تابلو فرش ۱۰۰ متر مربع بافته می شود.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی افزود: فرشی که توسط بافندگان خراسان شمالی بافته می شود متناسب با نوع و سلیقه مردم متفاوت است.

وی بیان کرد: در مجموع ۸۵ واحد تولیدی در هنر صنعت فرش دستباف خراسان شمالی فعال است که از این تعداد؛ ۶ واحد رنگرزی، ۱۰ واحد ابزار فرش دستباف، ۱۰ واحد مرمت و تکمیل فرش، ۱۸ واحد فروش مواد اولیه فرش، ۲ واحد قالیشویی فرش دستباف، چهار واحد طراحی فرش و ۱۵ کارگاه متمرکز قالیبافی و ۲۰ واحد فروش فرش دستباف را عهده دار هستند.

مقالات دیگر: خریدار فرش دستباف در تهران

حاجی بگلو در ادامه با اشاره به اینکه تنها هشت درصد از ۲۷ هزار بافنده فعال استان بیمه هستند، گفت: بیشترین تعداد بیمه شدگان در شهرستان بجنورد و رازو جرگلان با ۸۹۱ نفر و کمترین آنها در مانه و سملقان با ۳۰ نفر است.

وی اضافه کرد: همچنین ۱۵ هزار و ۷۰۲ نفر از ۲۷ هزار بافنده فعال استان دارای کارت صلاحیت فنی و حرفه‌ ای هستند.

حاجی بگلو؛  بیشترین مشکلات حوزه فرش خراسان شمالی را ناکافی بودن سهمیه بیمه قالیبافی، نبود برند خاص برای فرش های تولیدی، ناکافی بودن بودجه تخصیصی مشاغل خانگی به ویژه در حوزه قالیبافی و نبود تبلیغات مناسب و مستند سازی و معرفی توانمندی‌های بافندگان را عنوان کرد.

خراسان شمالی به لحاظ تنوع قومیت ها و فرهنگ ها، ظرفیت های بسیار بالا در تولید فرش دستباف دارد و شاهد تنوع در این زمینه از جمله فرش کردی، ترکی و ترکمن هستیم و فرش ابریشم دو رو که در منطقه راز و جرگلان این استان تولید می شود هم ظرفیت بسیار بالایی برای این منطقه محسوب می شود.

خراسان شمالی در شمالشرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در روستاها سکونت دارند.  



:: بازدید از این مطلب : 131
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 23 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ادمین

پهن شدن فرش ارغوانی و پیش بینی تولید۳۰ تن در خراسان جنوبی
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان گفت: امسال پیش بینی می شود ۳۰ تن زعفران خشک در خراسان جنوبی تولید شود .به گزارش خبرنگار ایانا در خراسان جنوبی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان گفت: امسال پیش بینی می شود ۳۰ تن زعفران خشک در خراسان جنوبی تولید شود .

مقالات دیگر: خریدار فرش

محمدرضا اکبری افزود: پارسال ۳۴ تن زعفران خشک در خراسان جنوبی تولید شد که امسال به دلیل کاهش بارندگی و گرمای زودرس تابستان، پیش بینی می شود تولید زعفران  ۱۵ درصد کاهش داشته باشد. 

وی سطح زیرکشت زعفران در خراسان جنوبی را  ۱۷ هزار و ۱۵۲ هکتار عنوان کرد و افزود:  بیشترین سطح زیر کشت زعفران استان  مربوط به شهرستان قائنات با ۵ هزار و ۲۶۰ هکتار است. 

مقالات دیگر: پخش عمده پرده زبرا

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی اظهار کرد: برداشت زعفران در خراسان جنوبی از اواخر مهرماه شروع و  و تا اوایل  آذر  ادامه دارد.

گفتنی است که خراسان جنوبی ۳۲ هزار و ۲۰۰ خانوار بهره بردار زعفران دارد.



:: بازدید از این مطلب : 133
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ادمین

رئیس سازمان صمت استان زنجان:
فرش دستباف قلتوق زنجان ثبت جهانی می‌شود

زنجان-رئیس سازمان صمت استان زنجان با بیان اینکه فرش دستباف قلتوق زنجان ثبت جهانی می‌شود، گفت: این کار با همکاری وزارت امور خارجه انجام گرفته و فرآیند نهایی آن در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر فغفوری، ظهر سه شنبه در جلسه کارگروه توسعه استان زنجان اظهار کرد: مرکز آموزش بازرگانی استان به همت اتاق بازرگانی و مرکز شماره‌گذاری کالا و خدمات افتتاح می‌شود که امیدواریم به ارائه خدمات بهتر به مردم بینجامد.

وی با اشاره به حذف برخی معافیت‌های گمرکی ابراز کرد: در این شرایط واحدهای تولیدی برای ورود ماشین‌آلات خطوط تولید نیاز به ارائه ضمانت‌نامه بانکی دارند که درخواست داریم تا برای پرداخت ۹ درصد ارزش افزوده به جای دریافت ضمانت‌نامه بانکی، از آن‌ها چک بانکی قبول کنند تا بعد از نصب و راه‌اندازی ماشین‌آلات و تأیید گمرک چک را برگدانند و آن را پرداخت کنند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه فرش دستباف قلتوق زنجان ثبت جهانی می‌شود، تاکید کرد: روز گذشته این اتفاق محقق شد و تأمین اعتبار برای تبدیل فرش «قلتوق» زنجان به برند بین‌المللی صورت گرفته است.

فغفوری با بیان اینکه استان زنجان در صنعت فرش جایگاه بسیار خوبی در سطح کشور دارد، گفت: این کار با همکاری وزارت امور خارجه انجام گرفته که فرآیند نهایی آن در حال انجام است که آثار خوبی را به دنبال دارد.

مقالات دیگر: فرش کهنه نما چیست

قالیچه قلتوق زنجان به چهار دهه گذشته باز می گردد، شروع بافت فرش ابریشمی در این استان آغاز شد و به مرور در روستاهای شمالی استان زنجان گسترش پیدا کرد. این تحول به این جهت مهم و قابل بررسی است که خیل عظیمی از بافندگان سبک بافتن قدیمی خود را کنار گذاشته و ابریشم بافت شدند. در این سالها نیز تولیدکنندگان غیر متمرکز بومی و غیر بومی مدیریت تولید این نوع فرش را بر عهده دارند و تولیدات را در بازار شهرهای زنجان، قم، تهران و… عرضه می‌کنند.



:: بازدید از این مطلب : 166
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ادمین

بزرگترین قالی دنیا در فاریاب بافته شد
مسئولان محلی فاریاب می گویند که زنان این ولایت یک قالی ۱۲۰ متری را بافته اند.

مقالات دیگر: خریدار قالی
شمس الله محمدی، رئیس اطلاعات و فرهنگ فاریاب گفت: یک قالی ۱۲۰ متری در ولسوالی بلچراغ بافته و در میمنه به نمایش گذاشته شده است.

به گفته محمدی، این قالی از سوی ۱۲ تن از زنان طی ۴ ماه بافته شده است.

مقالات مرتبط: سالن عقد شیک ستارخان

رئیس اطلاعات و فرهنگ فاریاب گفته که زنان ولسوالی بلچراغ در آینده نزدیک قالین های ۱۳۰، ۱۴۰ و ۱۵۰ متری را نیز خواهند بافت.

این در حالی است که ۵ سرطان امسال یک قالین ۱۰۵ متری به سفارش قطر در ایران بافته شد که به عنوان بزرگترین قالی دنیا گزارش دادند، اما حالا رکورد بزرگترین قالین دنیا در فاریاب زده شده است.

 

منبع: https://www.yjc.news/



:: بازدید از این مطلب : 144
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ادمین

رییس اداره فرش صمت گلستان:
فرش ترکمن در چهار کشور اروپایی، آمریکایی و آسیایی/ صادرات دستباف از گلستان رشد ۱۰۰ درصدی داشته است

گرگان - ایرنا - رییس اداره فرش صنعت، معدن و تجارت گلستان در حوزه صادرات فرش دستباف از استان، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۲۱۲ مترمربع از تولید بافندگان فرش دستباف استان از جمله فرش، تابلو فرش و گبه (زیرانداز) به صورت چمدانی از گمرکات به کشورهای ایتالیا، لبنان، مکزیک و ژاپن صادر شده است.

سیده‌الهام حسینی سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: بافندگان فرش دستباف این استان ۲۷ هزار و ۷۳۱ مترمربع فرش دستباف به وزن ۱۱۱ تُن در نیمه نخست امسال تولید و روانه بازار کرده‌ که نسبت مدت مشابه سال قبل بیش از هشت درصد رشد دارد.

وی تصریح کرد: بافندگان فرش دستباف استان در مدت مشابه سال گذشته ۲۵ هزار و ۶۲۲ مترمربع به وزن ۱۰۲ تُن تولید فرش داشته‌اند.

 به گفته حسینی، میزان صادرات فرش امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۱۰۰ درصد رشد دارد.
وی همچنین در حوزه حمایت از بافندگان فرش دستباف استان افزود: از ابتدای امسال برای تامین نقدینگی بافندگان از محل اعتبارات مشاغل خانگی ۹۷۲ نفر در بخش مستقل به مبلغ ۱۹۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال و در بخش پشتیبان  ۱۵ نفر به مبلغ ۳۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال به بانک‌های عامل استان معرفی شده است.

وی خاطرنشان کرد: درحالی که در نیمه نخست سال قبل تنها ۲۵ نفر از محل اعتبارات مشاغل خانگی و در بخش مستقل به مبلغ ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال به بانک‌های عامل معرفی شده بود.

مقالات دیگر: خریدار فرش

به گفته وی حمایت مالی در حوزه مشاغل خانگی با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت با نرخ سود چهار درصد شامل ۷۳ رشته شغلی از جمله تولید فرش دستباف می‌شود.  

حسینی بیان کرد: در استان گلستان ۳۸ هزار بافنده فعالیت دارند.

وی سرمایه‌گذاری در حوزه بازاریابی و رونق فرش محصولات بافندگان، برگزاری دوره‌های آموزشی، جذب تسهیلات ارزان قیمت برای بافندگان و تامین مواداولیه موردنیاز را از جمله برنامه‌های مهم این اداره در حمایت از صنعت فرش دستباف استان برشمرد.

تعداد زیاد بافندگان و واحدهای تولیدی، فعالیت شرکت‌های تعاونی فرش دستباف، وجود ظرفیت‌های مناسب نظیر تولید فرش ترکمنی و فرش ابریشم منحصر به‌فرد و تنوع طرح و رنگ و نوع (فرش ترکمنی، گلیم، جاجیم، گبه و طرح‌های خاص) از جمله نقاط قوت و فرصت‌های صنعت فرش دستبافت استان گلستان است.

گلستان با افزون بر ۲۰ هزار کیلومتر مربع وسعت در شمال ایران و در همسایگی کشور ترکمنستان قرار دارد و یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر جمعیت این استان از اقوام مختلف همچون فارس، کتولی، ترکمن و دیگر قومیت‌های مهاجر هستند.



:: بازدید از این مطلب : 124
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 مهر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ادمین

۲۹ میلیارد تومان تسهیلات به بافندگان فرش در استان همدان پرداخت شد
​همدان - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان گفت: ۲۹ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی از ابتدای سال جاری تاکنون به بافندگان فرش دستباف در استان پرداخت شده است.

به گزارش بازار؛ ظاهر پورمجاهد در جلسه کمیته فرش استان همدان، اظهار داشت: این تسهیلات با سود چهار درصد در قالب طرح مشاغل خانگی و در راستای توسعه صنعت فرش دستباف استان به ۵۰ نفر پشتیبان و ۶۸۴ نفر بافنده مستقل در همه شهرستان های تابعه پرداخت شده است.

وی با تاکید بر اینکه تولید فرش دستباف از جمله زمینه های موثر در اشتغال پایدار و مولد است، افزود: در این زمینه باید از دانش آموختگان رشته تولید و باف فرش و همچنین دانشجویان این رشته در حوزه کارشناسی و همچنین مدیر امور فنی کارخانجات فرشبافی استفاده موثر و بهینه کرد.

مقالات دیگر: قالیشویی سرخه حضار

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با اشاره به اینکه فارغ التحصیلان رشته فرش از توجه و حمایت ویژه دولت برخوردار هستند، عنوان کرد: فارغ التحصیلان این رشته می توانند بطور مستقل تسهیلات دریافت کرده و نسبت به تاسیس کارگاه های متمرکز در کشور اقدام کنند.

پورمجاهد اضافه کرد: صنعت فرش در استان همدان ظرفیت قابل توجهی برای اشتغال آفرینی و ارز آوری دارد و برای توسعه آن از سرمایه گذاران داخلی و خارجی دعوت و حمایت می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: فعالان عرصه فرش دستباف، کارگاه‌های فرش دستباف، شرکت‌ها، تعاونی‌ها و اتحادیه‌های مربوطه از ثبت‌نام در سامانه مودیان و پرداخت مالیات به شرط داشتن برگ سبز صادرات معاف هستند.

مقالات دیگر: خریدار معتبر فرش دستباف ایران



:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 مهر 1401 | نظرات ()